Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Resident Curmudgeon eric strt6's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    free at last, free at last
    Posts
    7,177
    Rep Power
    13

    WTH: Drivers out of date?

    so I'm browsing the lounge and the page closes. a message pops up claiming to be from the webpage saying that my drivers are out of date and I need to upgrade them then some " Page pops up with install these... needless to say I shut down IE9 and started my virus scan. running vista

    I clicked on a thead not any of the ads

    Rogue script?
    "Duct Tape can't fix stupid, but it sure muffles the noise."

  2. Advertisement - Log in or Register to hide this ad
  3. #2
    unique white person stevew's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Posts
    22,667
    Rep Power
    25
    you need a apple.

  4. #3
    Turbo Monkey worship_mud's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,478
    Rep Power
    5
    here you go...

    Smoking an ounce a day in the parking lot does not require spine protection.

  5. #4
    The voice of reason binary visions's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    NC
    Posts
    20,947
    Rep Power
    16
    I tried to replicate this and can't. It could have been an ad that squeaked through the ad networks and is now removed, but they are usually pretty good about that. I'd be more inclined to suspect something local on your machine.

    Anyone else experience this?
    You'll have to speak up, I'm wearing a towel.

    My Travel | Costa Rica | Galapagos | Peru | Tanzania: Kilimanjaro & Safari |

  6. #5
    Space Monkey DaveW's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Maupuia, Poneke, Te Ika-a-Māui
    Posts
    6,721
    Rep Power
    10
    No but all the layout of the pages has been screwy for me for the last day?
    Links back from the thread back out to the forum are gone and lots of text boxes/links running over the top of each other in random places, and the notification/pm/login/account line of links usually top right is gone?
    _______________________________

    Monkey business........
    _______________________________

  7. #6
    Cranky Pants H8R's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    13,980
    Rep Power
    13
    Quote Originally Posted by eric strt6 View Post
    needless to say I shut down IE9 and started my virus scan, then installed Firefox and never EVER fired up IE9 again...
    Fixed your post for happier ending.

  8. #7
    The voice of reason binary visions's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    NC
    Posts
    20,947
    Rep Power
    16
    Quote Originally Posted by DaveW View Post
    No but all the layout of the pages has been screwy for me for the last day?
    Links back from the thread back out to the forum are gone and lots of text boxes/links running over the top of each other in random places, and the notification/pm/login/account line of links usually top right is gone?
    What browser?
    You'll have to speak up, I'm wearing a towel.

    My Travel | Costa Rica | Galapagos | Peru | Tanzania: Kilimanjaro & Safari |

  9. #8
    Space Monkey DaveW's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Maupuia, Poneke, Te Ika-a-Māui
    Posts
    6,721
    Rep Power
    10
    Firefox 11.0
    _______________________________

    Monkey business........
    _______________________________

  10. #9
    Space Monkey DaveW's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Maupuia, Poneke, Te Ika-a-Māui
    Posts
    6,721
    Rep Power
    10
    Works fine in Chrome though.... But I reserve Chrome for just using on farcebook due to their tracking policy and lack of privacy trust in me.
    _______________________________

    Monkey business........
    _______________________________

  11. #10
    The voice of reason binary visions's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    NC
    Posts
    20,947
    Rep Power
    16
    Had no idea. Working on most of it - I can't duplicate your issue with the missing notification/pm/settings/etc. bar, though. That appears just fine for me. It's missing even if you're logged in? It looks like most of these issues appear when you're not logged in.
    You'll have to speak up, I'm wearing a towel.

    My Travel | Costa Rica | Galapagos | Peru | Tanzania: Kilimanjaro & Safari |

  12. #11
    Space Monkey DaveW's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Maupuia, Poneke, Te Ika-a-Māui
    Posts
    6,721
    Rep Power
    10
    Nope all happening while I'm logged on.
    _______________________________

    Monkey business........
    _______________________________

  13. #12
    Unabomber dante's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    looking for classic NE singletrack
    Posts
    8,933
    Rep Power
    12
    I got the "drivers out of date", but on a different website (www.madison.com). It popped up along with a dialog box (update drivers), but the header on the page (little icon on the tab?) still had the default madison.com logo. It's definitely something floating out there, but don't think it's ridemonkey specific.
    www.straycatbicycles.com

    "Dante is wise, and also loves bacon."

  14. #13
    Resident Curmudgeon eric strt6's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    free at last, free at last
    Posts
    7,177
    Rep Power
    13
    tried to hit me again. my firewall blocked it

    Fake App Attack
    org.flixsee.net dns 66.150.14.86,80
    its a adware installer
    "Duct Tape can't fix stupid, but it sure muffles the noise."

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •